Գլխավոր | Հրաշքներ | Пробачайте образи – як і Він вас пробачив!

Упевнений, усім нам знайомий біль, завданий близькими людьми – тими, з ким ми тісно пов’язані. «Спільнота Христа» складається з людей, й бути її частиною не завжди легко. Конфлікти неминучі, проте якщо це реальна і жива «Христова спільнота», ви зростатимете!

Як частина «спільноти Христа» ми взаємодіємо з іншими віруючими. Але у будь-яких відносинах цілком природно, що рано чи пізно виникає конфлікт. Образа зʼявляється через те, що кимось було сказано чи лишилося не висловленим. Через щось зроблене або через те, що не було зроблено…

У живій «спільноті Христа» найкраще дозволити стосункам розвиватися своєю чергою. Адже конфлікт – не завжди погано. Якщо конфлікт правильно використовувати, він дозволить учасникам чесно поділитися думками та почуттями. Як наслідок, вони краще упізнають одне одного. Вони зможуть примиритися, а результатом примирення часто стають набагато міцніші стосунки!

Це просто, але й не просто водночас. Проте, слідувати настанові апостола Павла — це наш шлях:
«Терпіть один одного, і прощайте собі, коли б мав хто на кого оскарження. Як і Христос вам простив, робіть так і ви!» (Колоссянам 3:13).

Ключ до прощення – знати, що Господь простив вам!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я хочу перебувати в «спільноті Христа». Я хочу випробувати справжні довірчі стосунки з іншими братами та сестрами у Христі! Нехай моя віра зростає, коли я беру участь у житті інших віруючих! Нехай прощення буде моїм найпершим вчинком, тому що я також потребую прощення! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.