Գլխավոր | Հրաշքներ | Найкращі слова – це Божі Слова, що несуть життя!

Не знаю точно, як це працює… Я багато разів переживав це на власному досвіді, але не можу пояснити, як саме Його Слово несе життя. Мені здається, просто не існує «методу з чотирьох кроків» чи «процесу в два етапи», чи «10 ключів», що відкривають розуміння до цього питання.

Але ось як це відбувається на практиці… Нещодавно ми з Крісті дізналися, що на нас подали до суду. Це дуже неприємно, але оскільки це сталося вдруге, то зараз нам набагато простіше прийняти цю новину. У той день, коли ми отримали документи з повідомленням про поданий на нас позов, ми були в церкві. Пастор проповідував про Петра, і потім він прочитав історію про те, як Петра та Івана заарештували за зцілення кульгавого. Він прочитав вірш: «Як сьогодні беруть нас на допит про те добродійство недужій людині, як вона вздоровлена, нехай буде відомо всім вам… що він перед вами здоровий!» (Дії 4:9).

Коли він читав ці вірші, слова ніби зіскочили з його вуст, щоб дивним чином втішити моє серце.

Поданий на нас позов дуже нагадує описану ситуацію. Нас закликають до відповіді у суді за добро, що ми зробили!

Слова, що я почув у церкві, розлилися в моєму дусі подібно до дорогоцінної олії. Наче хтось підняв та тримає мої втомлені руки. Це схоже на холодну воду під час спраги. Його Слово стало «духом і життям» у ту саму мить! Це було подібно до духовної манни для моєї душі і духу.

Слово Боже (логос) стало «тілом» під час слухання Слова Божого (рема).

Я відчув, як мене всередині наповнила радість та сміливість! Я був готовий пройти хоч ще один позов, бо Господь дав знати, що нас із Крісті намагалися покликати до суду за добро, яке ми здійснили. І хоча нам доведеться тримати відповідь у суді, але я вірю, що Він дасть нам перемогу, незважаючи ні на що!

Перебувайте в Його слові, щоб переживати подібні чудеса!

Моя молитва сьогодні:

Господи Ісусе, я дякую Тобі, що Ти Своїм Духом проникаєш у мій дух за допомогою Своїх могутніх Слів! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.