Գլխավոր | Հրաշքներ | Найкращий захист від обману – перебувати в Тобі Христовому!

Одне послання, що я колись почув, залишилося зі мною протягом багатьох років. Воно пояснювало відповідь Ісуса на запитання Його учнів:

«Скажи нам, коли станеться це? І яка буде ознака приходу Твого й кінця віку?» (Матвія 24:3).

Його учні хотіли одержати деяку інсайдерську інформацію. Проте Ісус починає відповідь попередженням: «Стережіться, щоб вас хто не звів!» («ніхто не спокусив»).

Один учитель Біблії зробив такий висновок: головною ознакою Його пришестя буде масовий обман. Спочатку релігійний, а згодом політичний.

Я ніколи не забував цього висновку. Навіть сьогодні будь-кого з нас можна обдурити. Ми всі довірливі. Нас усіх можна в чомусь переконати. Ось чому нам слід перебувати у  спілкуванні з віруючими у Христа! Для нас є захист у Тілі Христовому!

Перебувайте в Тілі Христовому! Справжнє, чесне спілкування з послідовниками Христа – ваш надійний захист від обману!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу, щоб Ти прийшов знову, але я не хочу бути обдуреним! Господи, веди мене до спільноти послідовників Христа, що мені потрібна, в якій я зможу повністю присвятити себе істині і яка допоможе мені завжди дотримуватися Твоєї істини! Господи, я дякую Тобі за Твою обітницю: «А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам» (Івана 16:13).   Я хочу цього, Господи! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.