Գլխավոր | Հրաշքներ | Найкращий відпочинок – у Божій присутності

«Ідіть осібно самі до безлюдного місця, та трохи спочиньте» (Від Марка 6:31).

Неможливо переоцінити ці слова. Поки ми живемо у цьому світі, нас завжди щось відволікатиме. Ми так часто приділяємо увагу тому, що взагалі не варте нашої уваги. В результаті ми зосереджуємося на речах, що викликають тривогу, замість того, щоб думати про Христа та Його присутність, завдяки чому в наші серця приходить мир.

«Я те говорю, що Я бачив в Отця» (Від Івана 8:38).

Сьогодні цей вірш торкнувся мене.

Ісус оновив своє бачення незримого світу, проводячи час наодинці з Богом. Завдяки цьому Він отримував свіжість та оновлення. Він отримував розуміння та вказівки від Батька, щоб продовжувати рух уперед. Якщо Сам Ісус потребував цього, то як ми можемо думати, що без особистого часу з Ним ми здатні функціонувати згідно з Його задумом?

Найімовірніше, це найбільш зцілюща заповідь Ісуса. Зазнаючи тиску оточуючих, Він каже: «Прийдіть до Мене особисто у відокремлене місце, і давайте трохи відпочинемо» (Від Марка 6:31, дослівно з English: Berean Study Bible).

Дивовижний заклик!

Він запрошує вас! Прийдіть до відокремленого місця і відпочиньте в Його присутності! Зробіть це, й ви побачите оновлення свого життя!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я насолоджуюся Твоєю присутністю. Я приймаю Твоє запрошення. Я люблю відокремлене місце з Тобою. Я дякую Тобі за спокій моєї душі! Я обираю бути в цьому місці: «Він пером Своїм вкриє тебе, і під крильми Його заховаєшся ти!» (Псалми 91:4). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.