Գլխավոր | Հրաշքներ | Ми створені, щоб розділяти життя з іншими людьми

За часів ранньої церкви приєднатися до «спільноти Христа» не завжди було просто. Часом потрібно було пройти певну відстань, щоб приєднатися до їх зібрань.

Колись давно мене запросили до невеликої групи, яка збиралася, щоб разом читати Біблію. Зустрічі проходили недалеко від мого дому, й мені треба було пройти зовсім недалеко, щоб дістатися туди. Але те, що відбулось у моєму в серці, коли я почав спілкуватися з тими людьми, змінило мене назавжди!

Ми створені для того, щоб перебувати у спільноті. Ми створені, щоб поділяти життя з іншими людьми. Й основною складовою суспільства є сім’я. Чоловік, дружина та діти…
Міцні сім’ї – непорушна основа міцних громад. Якщо суспільство сильне, то й нація міцна. Але в основі завжди – сім’я.

Ось, що говорить апостол Лука про Івана Хрестителя: «І він сам перед Ним буде йти в духу й силі Іллі, щоб серця батьків привернути до дітей» (Луки 1:17).

Якщо ви батько, то нехай ваше серце буде звернено до ваших дітей. Якщо ви син чи донька – нехай ваше серце буде звернене до вашого батька! Нехай запанує дух примирення між дітьми та батьками!
…Господи, нехай сім’ї в усьому світі шанують Тебе як свій центр і свою надію!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти створив сім’ї, й Тобі відомий задум сім’ї! Це так просто, але водночас так потужно! Господи, прошу, зціли сім’ї! Нехай новий дух батьківства прийде до батьків. Нехай запанує новий дух примирення між батьками та дітьми. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.