Գլխավոր | Հրաշքներ | Дозвольте Христу зайняти центр вашого життя!

Нещодавно один друг подарував мені копію своєї книги, яку він написав під час пандемії. Вона називається «Ісус змінює все!»

Ми багато бачилися з ним останні 40 років. І я можу з абсолютною впевненістю сказати, що Ісус був причиною кожної нашої зустрічі. До того, я усвідомив цікавий факт: Ісус ставав для мене важливішим з кожною нашою зустріччю! Це чудовий результат спілкування з іншими людьми.

Бачите, часом ми зустрічаємося з кимось, а під час цього спілкування Ісус навіть не згадується. Є й інші люди: щойно ми перетинаємося з ними, Ісус опиняється в центрі розмови. Але не зрозумійте мене неправильно! Також є люди, які говорять про Ісуса, але деякі при цьому не мають жодного досвіду спілкування з Ним. Як у Євангелії від Матвія: «Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене!» (Матвія 15:8-9).

Але все змінюється, коли Ісус посідає своє законне місце – центр вашого життя!

Дозвольте Ісусу зайняти місце, що відповідає Йому! Віддайте Йому центр свого життя!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що Ти все знаєш краще! Завжди! Нехай Твоє Царство стане центром мого життя! Я хочу, щоб у Тебе було повне право керувати усім моїм єством. Я хочу, щоб моє життя та мої обставини змінювалися згідно з Твоїм планом та Твоїми цілями! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.