Գլխավոր | Հրաշքներ | Взаємовідносини чи вигода? Що ви шукаєте?

Проповідуючи Євангеліє, багато служителів Божих говорять про переваги навернення до християнства. Наприклад, про вічне життя на небесах після смерті, прощення гріхів зараз і в майбутньому, мир для душі, життєві цілі, зцілення від хвороб, надію в стражданнях і т.ін.

Всі ці та багато інших тверджень – істина і правда! Але ніщо з «переваг» не має бути нашою мотивацією слідування за Господом. Адже люди шукають користь, а Бог – стосунки.

Ніколи не забуду одного чоловіка, який регулярно відвідував групу з вивчення Біблії у нас вдома. Він говорив: «Я не знаю, навіщо взагалі сюди приходжу, адже тут ніколи нічого не відбувається!»

Якось я запитав у нього: «Що саме має статися на нашій групі з вивчення Біблії, щоб ти зміг сказати, що нарешті щось відбулося?»

Він відповів: «Ну, якби хтось запропонував мені роботу…. Або хоча б запросив взяти участь у інвестиціях…»

То що ж шукаєте ви?

Ісус поставив це питання двом учням Івана: «Чого ви шукаєте?» (Від Івана 1:38). Вони не відказали на це, однак поцікавились: «Де Ти живеш?» Здається, Ісус оцінив їхню відповідь. Він сказав: «Ходіть і побачте!» (Від Івана 1:39).

Я в захваті від цих Його слів!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я піду за Тобою і побачу, де Ти мешкаєш. Моя мотивація – бути там, де Ти! Мої стосунки з Тобою – найважливіше для мене! В Ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.