Що далі?

Головна | Blog | Що далі?

Перші кроки до взаємин з Христом стануть незабутнім часом у твоєму житті. Ми надзвичайно радіємо, що ти прийняв рішення прийняти Христа в своє життя. Він – люблячий Бог, який дає нам надію на наше майбутнє.

 «Він врятував нас від близької смерті й рятує нас зараз. На Нього покладаємо наші надії. Він рятуватиме нас і надалі». 2 Коринтян 1:10

Ти сповнятимешся надією, дізнаючись, Хто є Бог, і як сильно Він тебе любить. Бог допоможе тобі.

Коли Ісус помирав на хресті, Він сповна заплатив за гріх. Він заплатив ціну за всі гріхи. Взявши усі провини світу на Себе на хресті, Він відкупив нас від гріха і смерті! Є лише одна умова – потрібно повірити в Нього і в те, що Він зробив для нас, розуміючи,  що ми тепер об’єднані з Ним, і Він є нашим життя. Він зробив усе це, тому що Він полюбив нас і віддав Себе за нас!

«Та Бог показав, як сильно Він нас любить, тим, що Христос помер заради нас, коли ми були ще грішниками». Римлян 5:8

Божа любов, проявлена Ісусом на хресті, це твоя єдина надія мати прощення і побачити зміни. Саме Божа любов спасає тебе – не релігія чи належність до церкви. Бог просто любить тебе!

Ми заохочуємо тебе по можливості знайти церкву поблизу твого місця проживання, де навчають Божому слову. Якщо тобі потрібна допомога в цьому, напиши нам. Ми радо допоможемо. У Біблії сказано, що ми прагнемо Божого слова, як новонароджені немовлята потребують материнського молока. Дуже важливо перебувати у спільноті християн і у вивченні Божого слова. Не нехтуй цією можливістю!

Ми також запрошуємо тебе на безкоштовний онлайн курс «Чому Ісус?» https://kursy.proboga.in.ua (якщо тебе цікавить курс російською, заходь сюди https://kursyoboge.ru). Тут ти більше дізнаєшся про Бога, Ісуса Христа і що означає “вірити”. Курс складається з 5 тем, в яких ти знайдеш відповіді на наступні запитання: У чому сенс життя людини? Чому все пішло шкереберть? Чому прийшов Ісус Христос? Як це стосується мене особисто? Що далі? У тебе буде чудова нагода обговорити ці теми і питання із особистим Інтернет наставником.

Нам буде цікаво дізнатись про твої особисті потреби. Ти відгукнувся на заклик Христа, і ми хочемо підтримати тебе на цьому шляху. Твоє ім’я буде додано до нашого молитовного списку.

Команда проекту «Про Бога»

 «Але всім тим, хто прийняв Його й повірив у Нього, Він дав право стати дітьми Божими». Івана 1:12