Як не боятися смерті?

Головна | Blog | Як не боятися смерті?

Це цілком нормально – думати про смерть. Насправді, дивним було б якби ти ніколи не думав про неї. Адже смерть є кінцевою реальністю, з якою ми всі повинні зіткнутися. Ніколи не думати про смерть не просто неможливо, – це нерозумно.

Найголовніше, що ми можемо тобі донести – це те, що не потрібно боятися смерті. З тієї простої причини, що Ісус Христос прийшов у світ, щоб подолати силу смерті над нами. Смерть не була частиною початкового плану Бога для людського роду, але коли Адам і Єва повстали проти Бога – все змінилося. Після цього і гріх, і смерть стали невід’ємною частиною нашого життя – тим фактором, що об’єднує кожну людину на планеті. Але своєю смертю і воскресінням Ісус Христос здолав сили гріха, смерті і пекла. Якщо ми довіряємо Ісусу, то вони більше не мають ніякої влади над нами.

Що ти зробиш з Ісусом Христом? Це найважливіше питання з усіх запитань, на які ти будь-коли даватимеш відповідь. Тому я молюся, щоб ти відповів на нього, звернувшись до Ісуса і віддавши своє життя Йому. Запроси Христа прийти у твоє серце і твоє життя вже сьогодні. Довір Йому справу спасіння твоєї душі та вашу вічність. Божа обітниця, записана в Біблії, звучить і для тебе:

“Бо заплата за гріх смерть, а дар Божий вічне життя в Христі Ісусі, Господі нашім” (Римлян 6:23)

Потім попроси Ісуса забрати твої страхи і натомість наповнити твоє життя Його миром. Попроси Його також направляти тебе і допомогти тобі слідувати за Ним щодня.

Знайти мир з Богом назавжди.

Біллі Грем

Джерело: billygraham.org