Зроби перший крок назустріч своєму покликанню

Головна | Blog | Зроби перший крок назустріч своєму покликанню

Все має свій початок… Ісус заохочує тебе зробити перший крок (і мене також!). Можливо, страх паралізує тебе. Це цілком нормальне почуття, що супроводжує початок нової діяльності, нового проекту. Також цілком природньо запитувати: «Якими є мої здібності, таланти чи вміння?» Однак Бог не покладається на твої навички, коли доручає тобі певну місію. Про це й розповідає нам історія Гедеона.

«І явився до нього Ангел Господній і промовив йому: “Господь з тобою, хоробрий мужу!” … І обернувся до нього Господь і сказав: “Іди з цією своєю силою … Оце Я послав тебе!”» (Судді 6:12-16)

Дивовижно, що Бог називає Гедеона «хоробрим мужем», незважаючи на те, що він не був ані солдатом, ані пророком Божим, як Ілля або Єлисей. Гедеон вважав себе занадто молодим і бідним для такої місії, але Бог бачив у ньому героя, який визволить Його народ від мідіатян.

А як щодо тебе? Чи дивишся ти на самого себе так, як це робив Гедеон? Чи сприймаєш ти себе…

– бідним, маленьким та жалюгідним?
– жертвою обставин?
– зневіреним своїми переживання?

Якщо так, тоді це слово сьогодні для тебе: Бог не помилився, коли покликав тебе для служіння Йому. Він посилає тебе на особливу місію, приготовану саме для тебе. І Він обіцяє бути з тобою.

Ви не повинні бути досконалими чи володіти різноманітними навиками. Просто будьте собою. Адже Бог обирає не так як люди.  «Бо Бог бачить не те, що бачить людина: чоловік бо дивиться на лице, а Господь дивиться на серце». (1 Царів 16:7).

Через те, що ти несеш в собі любов і світло Христа, твоє життя може допомогти змінити життя інших. Подібне трапилося з Оскаром: “Бог продовжує робити дивовижні речі в моєму житті. Він допоміг мені подолати депресію і призначив мене бути Його ногами і руками. Я почав робити євангелізації у своєму студентському містечку, запитуючи студентів, чи потребують вони молитви. Ми сіємо Слово в серця молодих людей. Ми можемо відчувати дію Святого Духа у нашому студмістечку і спостерігати зміни в житті студентів”.

Чудове свідчення, Оскаре! Слава Богу! Друже, ти теж можеш робити великі речі в житті інших! Господь з тобою, хоробрий мужу!

Будь благословенним!

Автор: Ерік Селер’єр

Джерело: Jesus.net