Молитися Словом

Головна | Blog | Молитися Словом

У мене є питання до тебе: якою була твоя перша думка після того, як ти сьогодні прокинувся? Більшість з нас скаже: “Якою була моя перша думка? Я не виспався!” або “Прокинувшись, я подумав про свої проблеми – про те, що зараз хвилює або лякає мене”.

Всі ці негативні думки кричать в нашому розумі… Як ми можемо змусити їх мовчати? Пам’ятай про одне просте правило: наш світ не терпить вакууму! Недостатньо сказати собі: «Я не хочу думати про свої страхи». Ми повинні замінити думку страху іншими думками: думками довіри і миру…

Апостол Павло каже нам у своєму листі до Филип’ян: «На закінчення, брати і сестри мої, скажу вам таке: думайте лише про те, що є правдиве, благородне, справедливе, чисте, приємне, почесне, відмінне, й гідне похвали!” (Біблія, Филип’ян 4:8)

Один чудовий спосіб, що допоможе зосередити свої думки на Богові – це повсякчас молитися Його Словом.

Досить часто ми не знаємо, як молитися …

Потрібно не забувати, що Біблія є дивовижним джерелом натхнення для наших молитов. Ти можеш вибрати один вірш і прочитати його вголос, або навіть краще: запам’ятай його! Таким чином, ти зможеш повторювати його в своєму розумі за будь-яких обставин, протягом усього дня, де б ти не знаходився: в машині, на кухні або в саду…

Таким чином, твої думки будуть наповнені вірою, а не страхом. Я запрошую тебе сьогодні зробити перший крок в боротьбі з негативними думками: вибери вірш, який особливо підбадьорює тебе і роздумуй про нього протягом дня. 

Нехай Бог зміцнить тебе сьогодні через Його Слово!

Автор: Ерік Селерєр

Джерело: Jesus.net