Біллі Грем: чи є у людини після смерті шанс покаятися

Біллі Грем: чи є у людини після смерті шанс покаятися

Всесвітньо відомий євангелист Біллі Грем, відповідаючи на запитання своїх читачів на сайті Billy Graham Evangelistic Association, торкнувся теми можливості покаяння після смерті, повідомляє християнський мегапортал invictory.com.

98-річного проповідника запитали: чи буде у нас другий шанс прийняти рішення на користь Бога? Що сказати тим, хто зараз не хоче жити з Богом, але хоче з Ним бути у вічності?
У наш час в світі достатньо подібних людей, хто зараз хоче жити, нехтуючи Словом Божим, думаючи, що у них завжди буде час і можливість примиритися з Богом.

У своїй відповіді Біллі Грем, якого часто називають «пастором для Америки» і «пастором президентів», був категоричний: другого шансу не буде. Він процитував послання до Євреїв 9:27, де сказано, що «людині судилося вмерти один раз, а потім суд», і зауважив, що ніде в Біблії немає навіть натяку на другий шанс, щоб вже після смерті покаятися в своїх гріхах.
«І взагалі, якщо ми не хочемо нічого мати з Богом зараз, то як ми захочемо бути з Ним після смерті?» – підкреслив Грем.

Автору питання він порадив молитися за свою подругу, щоб Дух Святий показав їй її потребу у Христі вже зараз, а не тільки у вічності.
«Крім того, просіть Бога, щоб Він зробив вас свідком любові Христової і миру. Чи бачить вона в вас Христа? … Попросіть Бога зробити вас знаряддям Свого миру в її житті », – сказав Грем, завершуючи свою відповідь.